kassasysteem

Kassasystemen voor elke zaak: vind het bij KassaPlanet.
KASSASYSTEMEN VOOR ELKE ONDERNEMER. Laat uw zaak verder groeien met een feilloos kassasysteem. Met een efficiënt kassasysteem behoudt u het overzicht in uw zaak. Een kassa nodig voor korte of lange periodes? Huren of leasen is een handige oplossing. GKS - Geïntegreerd kassasysteem. Lees meer
tweedehands
Officiële website van MplusKASSA, wilt u een kassasysteem of kassasoftware kopen, probeer onze Kassasystemen gratis uit. Voor elk vak een perfect Kassa Systeem.
MplusKASSA Kassa Software. MplusKASSA QR Bestel App. Stel zelf samen. Probeer 30 dagen gratis! Dé ideale kassa. Kies voor het meest gebruiksvriendelijke kassasysteem. Voor iedere branche een kassasysteem op maat. 1 Kies solide hardware. Samen stellen we een onverslaanbaar hardware pakket samen voor jouw kassa.
lightspeed webshop
Kassasystemen Nieuwe kassa's' en software oplossingen.
Geen handmatig overtikken en losse bonnen meer voor het Rijk Golfbanen. De tender, geschreven op prijs, service, trainingsmogelijkheden en goede referenties, wees naar de golfbaan. Bierbrouwerij Oijen - Oijen. Referentie Bierbrouwerij Oijen Met unTill heeft de bierbrouwerij Oijen aan de Maas Bierbrouwerij Oijen, waar je terecht kunt voor 9 speciaalbieren, een lunch of diner., Down town gourmet market - Foodhallen eindhoven. Down town gourmet market Het kassasysteem unTill omvatte als een van de weinige partijen de 'complexe' vraag van DOWN TOWN Gourmet Market. Janssens Kassasystemen durfde. DiVino - Hapert. Referentie Divino Een prettige samenkomst voor eten en drinken bij Restaurant en wijnbar DiVino. De hele avond tafelen met een bijzonder glas wijn en afsluiten. THOMAS - Eindhoven. Referentie Thomas Eindhoven Bij restaurant Thomas, een compleet foods - drinks - music concept, in Eindhoven, klopt het complete plaatje. Van een exclusieve styling tot. Laurentius ziekenhuis restaurant - ROERMOND. Referentie Laurentius ziekenhuis Het nieuwe, gemoderniseerde restaurant 'De' Pelikaan in het Laurentius ziekenhuis is voorzien van een kassasysteem van Janssen Kassasystemen.
janssen en janssen nijmegen
Kassasysteem kopen Direct inzicht in omzet, voorraad en derving.
Bekijk de video of klik door onze software heen tijdens de online kassatour! Bekijk de video Doe de online kassatour. Op zoek naar een nieuw kassasysteem? Doe de keuzehulp. Een greep uit onze klanten. Swipe om meer te zien. PIO 15'' Kassa Zelfservice Kassa Handheld Kassa. Pin en kassa in één. Gekoppelde pin scanner. Communicatie met bar en keuken. Meer informatie aanvragen. Meer informatie aanvragen. Meer informatie aanvragen. Meer informatie aanvragen. Vraag offerte aan. Vraag offerte aan. Vraag offerte aan. Vraag offerte aan. Met de krachtige, snelle en geoptimaliseerde kassasoftware van Twelve kan je snel bestellingen opnemen en direct contactloos afrekenen met een betaalmethode naar keuze. Dat is de PIO! De voordelen van de PIO.: Pinautomaat en kassa in één. Eenvoudig mee te nemen. Ben je benieuwd hoe de PIO werkt en wat deze voor jouw locatie kan betekenen? Plan direct een afspraak in of vraag een offerte aan. Onze specialisten staan voor je klaar om alles te bespreken. Afspraak maken Vraag offerte aan. De 15 Kassa beschikt over een eenvoudige indeling waardoor iedereen er direct mee aan de slag kan.
tweedehands
Kassasystemen op jm-bruneau.be.
Daarom zorgt JM Bruneau dat u altijd binnen 24h uw bestelling in huis heeft, zodat u niet hoeft te wachten en de oude kasregister snel vervangen kan worden door een nieuw kassasysteem. In de webshop van JM Bruneau zijn zowel kassaregisters als lades terug te vinden.
lightspeed webshop
Wasp Software for fashion.
Ons kassasysteem detailhandel software is uiterst gebruiksvriendelijk en flexibel. Het kassasysteem voor de retailers.: Multi- Concept Stores. Meer over onze oplossingen. De kassa software is een krachtig instrument in het beheren van uw klanten en alle kassaverrichtingen. Via het kassasysteem worden alle verkopen verwerkt, maar kunnen we ook heel eenvoudig de stock opvragen en de klantenhistoriek raadplegen.
kassasysteem
Hét complete kassasysteem voor horeca en retail Lightspeed.
Maak ondernemen makkelijk met ons retail kassasysteem. Volg uw voorraad op de voet, personaliseer uw klantenservice en verkoop zowel online als offline met Lightspeed Retail, hét mobiele kassasysteem voor detailhandel. Ontdek al onze add-ons. Naast kassa's' biedt het ondernemersplatform van Lightspeed ook een breed gamma aan add-ons om uw systeem naar wens uit te breiden. Aan Lightspeed Restaurant kunt u de volgende add-ons toevoegen: geïntegreerde betalingen, maaltijdbezorging en online bestellen en afhalen. Aan Lightspeed Retail kunt u de volgende add-ons toevoegen: webshop software, analytics en loyalty. Praat met een expert. Uitzonderlijke klantenservice onderscheidt ons van de rest. Persoonlijke onboarding, onbeperkt 24/7 support, webinars, demo's' en video's' - allemaal gratis.
groepsaccommodaties goedkoop
Kassasysteem: modellen en prijzen in 2022 Betaalterminal-Gids.
Binnen de verschillende kassasystemen onderscheiden we voornamelijk de 2 basismodellen: de traditionele kassas en het touchscreen kassasysteem. De traditionele kassa. Deze modellen zijn nog steeds het meestvoorkomend. Traditionele kassas beschikken nog steeds over het grote voordeel dat ze éénvoudig in gebruik zijn en goedkoper zijn dan de touchscreen kassa. Bekende merken binnen de traditionele kassasystemen zijn Casio en Sams4s. De prijs voor een traditionele kassa begint bij € 100 maar kan al snel uitlopen naar € 700, afhankelijk van het model en de snufjes die men wenst toe te voegen.
kassasysteem
Retail kassasysteem Specialist in geldverwerking Geldtel.nl.
Met een snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk kassasysteem houd je grip op de organisatie en ben je klaar om te groeien. De geleverde kassaterminal is een 15" inch LED beeldscherm met SSD opslag 64GB en ruim voldoende werkgeheugen uit te breiden naar 8GB. Het systeem draait op Windows IoT 10, waardoor naast de kassasoftware, ook andere programma's' actief kunnen zijn in de achtergrond zoals e-mail of Microsoft Office. De S160 is de totaal oplossing voor de retail horeca. Het kassasysteem biedt tal van functionaliteiten waaronder medewerkers-autorisatie, voorraadbeheer, registratie via tafelplattegronden optioneel en beschikt over dynamische rapportages om sturing te geven op jouw organisatie.
kassasysteem

Contacteer ons

Resultaten voor kassasysteem