kassa

Emmy kassa-software op tablet touch kassa op smartphone.
U kunt er koppelingen mee maken naar betaalterminals, betaalautomaten enzovoort. Emmy is een kassasysteem dat zowel voor retail, horeca, ticketverkoop als cashless oplossing gebruikt kan worden. Het doet veel meer dan transacties verwerken en kassabonnen printen. Ontdek hoe u uw onderneming kan laten groeien dankzij het juiste kassasysteem. Klik dan hier
seopageoptimizer.nl
Kassa kopen? - Vandaag besteld, morgen in huis Office-Deals.
Morgen geleverd 11. Plu namen wijzigen. Grote lade 4. Kleine lade 3. Prijs: €19 - €402. Op zoek naar een kassa? Een kassa heeft namelijk veel voordelen én maakt jouw kasadministratie vele malen makkelijker. Eigenlijk kun je als ondernemer niet zonder kassa. Bij Office-Deals kun je makkelijk kiezen voor een eenvoudige kassa, zodat je snel aan de slag kunt. Je kunt ervoor kiezen om een kassa door Office-Deals te laten programmeren, dit scheelt je veel tijd en uitzoekwerk!
tweedehands
Connect24-7 - Basis kassa.
Connect24-7 heeft direct contact met alle belangrijke premium producenten van thermische ticketprinters en labelprinters om scherpe prijzen en goede garantie service voor de klanten te onderhandelen. Connect24-7 is een van de drijvende krachten in Europa die de kassa hardware. goedkoper en professioneler maakt voor de gebruikers.
KASSA UNITS.
De kassa is uitgerust met dimbare ledverlichting voor een optimale werkomgeving. De 4-persoons kassa is afsluitbaar met rolluiken. Om de kassa vlot te kunnen manipuleren op uw evenement zijn er langs de voor- en achterkant uitsparingen voor een vorklift voorzien.
Witte kassa - Lightspeed.
Vul eenvoudig uw btw-aangifte in op basis van rapporteringen uit de witte kassa. Geef uw GKS ticket zelf vorm door middel van een logo of een QR-code, en voeg extra informatie toe. Praat met een expert. Stel de witte kassa volledig naar wens in.
Kassa consumentenprogramma - Wikipedia.
Op Radio 1 begon in 2006 het programma Radio Kassa en eind 2008 ontstond het tijdschrift Kassa Magazine. Kassa 3, Radio Kassa en het tijdschrift bestaan inmiddels niet meer. In het najaar van 2012 ging Kassa groen van start, een programma geheel gewijd aan duurzame, groene onderwerpen zoals groene stroom of windmolens.
Officiële website van MplusKASSA, wilt u een kassasysteem of kassasoftware kopen, probeer onze Kassasystemen gratis uit. Voor elk vak een perfect Kassa Systeem.
Voor iedere branche een kassasysteem op maat. 1 Kies solide hardware. Samen stellen we een onverslaanbaar hardware pakket samen voor jouw kassa. Ervaar volop mogelijkheden om de hardware naadloos te optimaliseren naar de situatie op jouw werkvloer. Bekijk kassa-apparatuur 2 Gebruik slimme kassa toepassingen. Voeg uitsluitend de modules toe die meerwaarde voor jouw bedrijf en kassa hebben. Laat de rest simpelweg achterwege. Bekijk modules 3 Koppel met favoriete programma's.' Bespaar tijd en energie door het kassasysteem van MplusKASSA te koppelen aan de programmas waar je al mee werkt. Creëer in een handomdraai helder inzicht op elk platform. Bekijk koppelingen 4 Service. Wij staan voor de kwaliteit van onze kassa oplossingen. Onze kassasystemen zijn betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken. Werkt het toch niet naar behoren? Jouw dealer in de buurt. Tevreden kassa software gebruikers van MplusKASSA. Koninklijk Theater Carré. Koninklijk Theater Carré. Koninklijk Theater Carré. Iedere bezoeker kan het beamen: Carré is magisch!
Kassa met touchscreen - ERP.
Beheer van projecten. Beheer van prestaties. Beheer van productie. Beheer van contacten. Beheer van resources. Import van externe artikelen. Beheer van meerdere bedrijven. Mercator in de Cloud. Werken bij Mercator. Kassa met Touchscreen. Uw kassa kan u met een touchscreen gebruiken. U heeft geen klavier of een muis nodig om uw verkopen te registreren aan de toonbank, alles kan met uw vinger. De gebruiker kiest snel het gewenste artikel tussen de producten op het scherm, verhoogt of niet de hoeveelheid en stelt de betaalwijze voor. Eenvoudig, snel, de kassa met touchscreen eis met uw ERP Mercator beschikbaar. In combinatie met een barcode lezer, maakt een touchscreen het eenvoudig om niet-verpakte of zware of horeca artikels.te registreren. Een snel, intuïtief en persoonlijk aanpasbaar kassa.
Alfa-Zet Systems Kassa software.
Ons kassasysteem biedt alles wat je nodig hebt om een succesvolle onderneming te runnen, zoals: online boekhoudintegratie, volledig voorraadbeheer, gedetailleerde rapportage, geavanceerd inkoopsysteem en Customer Relationship Management. Open je voor het eerst een winkel of restaurant? Of wil je jouw huidige bedrijf uitbreiden? Ontdek hoe IntelliPos voor Retail en Horeca jouw werk gemakkelijker maakt en de bedrijfsresultaten laat groeien. Deel met je vrienden.:

Contacteer ons

Resultaten voor kassa