kassasystemen

Horecakassa.be - Kassasysteem horeca.
Daar bovenop bieden wij u de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij werken met A-Merken. Dat merk je in de Uptime van onze kassasystemen. Geef uw bestelling in of reken af via uw GSM. klik hier voor een demo. Onbeperkt Aantal Gebruikers. Zowel voor de main kassa als de mobiele apps geen gebuikers limiet. Ons support team staat steeds klaar je te helpen met je probleem. Geen dure maandelijkse kosten met ons kassasysteem. Gemakkelijk In Gebruik. Binnen de drie minuten werk je zelfstandig met ons kassasysteem. Laat Ons U Nu Bellen! Heel erg vlotte samenwerking. Makkelijk en duidelijk kassasysteem. Snelle installatie en correcte uitleg bij opstart. Dag en nacht paraat bij vragen of problemen en onmiddellijke oplossingen. Bart en Dinah. Eenvoudig, vlot en gebruiksvriendelijk systeem voor wat betreft de ingave van de artikels, het tafelbeheer en de bediening ervan. De producten zijn eenvoudig inzetbaar en gemakkelijk aan te passen qua prijs, benaming, categorie Eenzelfde product kan je op verschillende tabbladen inzetten. Mogelijkheid om de gegevens voor de boekhouding door te sturen. Laat Ons U Nu Bellen! Inloggen, tafel kiezen en bestelling intikken. Zo simpel als 1, 2, 3. Meer info
seopageoptimizer.nl
Horeca Kassasystemen - Van Hessen BE-NL.
QUORiON: QUORiON is een flexibel en stabiel kassasysteem waar je op kunt bouwen. De INViCTUS is een op Android gebaseerde kassasysteem dat geleverd wordt met voorafgeïnstalleerde software, groot touchscreen, stijlvol design en uitgebreide functionaliteiten. De eenvoudig en gemakkelijk te installeren QOrder App maakt het mogelijk om bestellingen rechtstreeks van tafel naar de keuken te sturen.
tweedehands
Maatwerk kassasysteem voor elke branche - KassaNet Nuus.
Wij helpen u graag met het uitzoeken welk kassasysteem het beste bij u past. Van eenvoudige kassasystemen tot de meest uitgebreide automatiseringsoplossingen voor iedere branche. Wij hebben verschillende erkende merken in huis zoals MplusKASSA en Vectron. Naast kassasystemen kunt u ook voor pinautomaten bij ons terecht. Wij hebben vaste en mobiele pinautomaten in huis. Kom gerust een keer langs in onze showroom om onze kassa's' en kassasystemen te testen, wij helpen u graag! Bij ons staat een klant- én doelgerichte benadering voorop. Mét de klant bepalen wij het uiteindelijke doel. Elke kassa, elk systeem en elke oplossing is maatwerk.
kassasystemen
Kassasystemen - Tehava - Grip on the sport of cycling.
Wil je gebruik maken van dit handige kassakoppelingsysteem? Onderstaand vind je terug hoe je toegang aanvraagt tussen de kassasystemen en Tehava kassakoppeling. Om gebruik te maken van de Tehava-kassasysteemkoppeling, vraag je jouw persoonlijke inloggegevens per mail aan bij onze afdeling Sales Support.
Kassasystemen - Index Hospitality Systems - bestellen, betalen beheren.
De sleutel tot succes is snelle en betrouwbare horeca automatisering. We noemen het misschien een kassasysteem, maar het is veel meer dan dat. Een kassasysteem van Index brengt rust in je bedrijf. De software en hardware van de kassasystemen zijn speciaal ontworpen voor veeleisende horecabedrijven.
Kassa software 10,95, per maand voor het MKB ARJ-Software, kassa software en kassasystemen voor al uw kassasoftware.
Al ruim 10 jaar leveren wij goede en betaalbare kassa software en kassasystemen aan het MKB. Met de zeer gebruiksvriendelijke en branche gerichte kassa software en tevens uitzonderlijk lage prijs zijn wij een bekend gezicht voor veel ondernemers in Nederland België! Al onze kassa software slechts 10,95, per maand! Wij leveren kassa software o.a. aan de retail, horeca, shop in shop, ZZP'ers, ict, onderhoudsbedrijven telecom winkels. Onze garage software leveren wij aan: garages, autobedrijven, fietsenwinkels werkplaatsen. Onze salon software leveren wij aan: kapsalons, schoonheidsspecialisten, beauty centra trim salons. Installeer onze kassasoftware op een Windows computer, server, laptop of tablet en u beschikt in een handomdraai over een geautomatiseerd kassasysteem. Optioneel kunt u hier bijvoorbeeld een Bonprinter, kassalade, barcodescanner, labelprinter, klantendisplay of touchscreen op aansluiten of bestel een totaal oplossing kassasysteem in onze webshop! Kassasoftware Shop in Shop. Voordeligste kassasoftware van Nederland. All-in prijs licentie, updates, helpdesk. Eenvoudig zelf te installeren. Ruim 7.500 gebruikers. Wilt u goedkooppinnen? De pinautomaten van www.goedkooppinnen.nl kunnen gekoppeld worden aan onze kassasoftware. Wat vinden onze klanten? Maart 2014, ben ik gestart met een kassapakket Espos. Ik ben hier zeer tevreden over en wel om de volgende punten.: -eenvoudig te implementeren programma.
Horecasoftware - Kassasystemen Devuyst te Halle.
Dat kan eenvoudig door de Backoffice te installeren op een kantoorcomputer.Hiermee kun je dezelfde handelingen verrichten als met een lokale backoffice. Deze computer hoeft dus niet in lokale netwerk te staan, maar via internet maak je een veilige verbinding met de kassa. Het voordeel is dat medewerkers gewoon door kunnen blijven werken op de kassa, zonder gehinderd te worden. Kies uw favoriete betalings methoden met de scherpe tarieven van betaalterminal, online en smartphone betalingen naast het cash geld. Uw eigen betaaloplossing is ook mogelijk: betaalgemak voor uw klanten en personeel. De goedkoopste in de markt - zonder vervelende storingen. Geregistreerde kassa Blackbox.
www.cucomp.be Specialist in kassasystemen, camerabewaking, beveiliging, betaalsystemen.,
U geniet van eendegelijketechnische commerciële kennis van al de producten die wij verdelen of installeren. Wij zijn ook gekend voor onzegoede en snelle service, en dit 7 dagen op 7 én 24/24 uur. Uw kassasysteem op maat. Zeer gebruiksvriendelijk, prijs-kwaliteit kassasysteem die voldoet aan ieders wensen.
SAM4S Kassa Sam4s kassasystemen online kopen - Kassa webshop.
Kassawebshop.nl is een onderdeel van Kuijpers Kassasystemen en Kantoormachines in Tilburg en deze is al meer dan 45 jaar actief op het gebied van kassas en afrekensystemen. 5014 HG Tilburg. Copyright 2022 Kassawebshop.nl. SAM4S kassa Sam4s kassasystemen. CASIO Kassa kassasystemen.

Contacteer ons

Resultaten voor kassasystemen