dak

houtskeletbouw is de meest voorkomende.
Niet alleen het energiezuinige aspect maakt bouwen in houtskelet economisch aantrekkelijk, ook de korte bouwtermijn korte duur van het samenvallen van afbetaling lening en huur en de eventueel minder zware funderingsvoorzieningen bij weinig draagkrachtige gronden, kunnen het algemeen kostenplaatje aanzienlijk verlagen. In een 3bouw houtskeletwoning heerst een behaaglijk woonklimaat. Door de lage thermische inertie warmt de woning snel op en wordt zeer snel de comforttemperatuur bereikt. Men kan in een houtskeletwoning aangenaam wonen bij een temperatuur die lager is dan bij andere soorten constructies. Een 3bouw houtskeletwoning biedt dus een zeer hoog thermisch comfort. Flexibiliteit in bouwen en afwerking. Van ruwbouw-casco tot totaalconcept is mogelijk. Alle vormen van afwerking kunnen door 3bouw aangeboden worden. Een kwaliteitswoning op maat gebouwd door het 3bouw-team en perfect afgewerkt tot in de kleinste details of de handige doe-het-zelver, die opteert voor ruwbouw of winddicht, geniet op deze manier tevens van de kennis en jarenlange ervaring van het 3bouw-team om zijn droomwoning budgetvriendelijk zelf af te bouwen. Gratis inspiratieboek aanvragen. Bezoek onze 2 kijkwoningen. Bezoek onze kijkwerven. Bouwen van kwaliteitsvolle en betaalbare energiezuinige woningen in houtskeletbouw.
Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
Wij werken niet met voorgekauwde plannetjes. Aan de hand van een persoonlijk gesprek proberen we een woning te ontwerpen waarvan de klant zelf de vorm en de afwerking bepaalt, rekening houdend met zijn budget. en alle informatie over ingrepen die subsidies kunnen opleveren. Ook de bouwtijd is een voordeel. De realisatie neemt maar zes maanden in beslag. Budgettair heeft Livingwood een pallet aan mogelijkheden. Wij mikken in eerste instantie op klanten met een doorsnee budget van 160.000 tot 250.000 euro, maar bewijzen tegelijk dat het ook ruimer en groter kan, aldus Cleynen. Aan de voorzijde van de kijkwoonst lijkt het om één huis te gaan, maar wie dichter komt, merkt dat het twee halfopen woningen zijn. Door de ene zijde klassiek vorm te geven en de andere vleugel in een modern kleedje te stoppen, komen alle bezoekers aan hun trekken. De kijkwoning van Livingwood is gelegen aan de Wechelse Baan 149A/B in Lille en is uitgezonderd op feestdagen elke zaterdag en zondag geopend van 13 tot 17u. Meer info op 014/44.00.96 en www.livingwood.be. GVA: Kijkwoningen PDF, 994,1Kb., 12 mai 2014. Houtskeletbouw van LivingWood is hot.
De Kort Uw ervaren gids in dakwerken en torenwerken!
De activiteiten van De Kort omvatten: alle dakwerken en dakbedekking met pannen, leien of roofing. DAKWERKEN EN TORENWERKEN DE KORT. Aannemer De Kort is uw ervaren gids voor dak- en torenwerken. Ons vakmanschap staat garant voor een perfect afgewerkt dak. meer informatie
gevelreiniging antwerpen
dak - WikiWoordenboek.
iets overal bekend maken. De speelman zit nog op het dak. gezegd van jonggetrouwde lieden, die nog in de wittebroodsweken zijn; de eerste vreugde is nog niet geheel voorbij, de muzikanten bevinden zich als het ware nog op het dak 4.
dak
Dakwerken Oostende Dak Co.
Kom meer te weten over de voordelen van isoleren, de premies en het kostenplaatje. Zuiniger met zonnepanelen! Maak kennis met onze dienstverlening voor groene energie op uw dak. Dak Co bvba. 0484 11 46 80. Dakwerken Oostende - Dak Co BVBA 2012.
optimizer google
Alu-dak - Een betrouwbare partner voor al je dakwerken.
We raden aan om 1 of 2 keer per jaar een nazicht en onderhoud van je dak te voorzien, dit kan perfect op afspraak. Alu-dak zorgt eveneens voor een kort verslag van de toestand van uw plat dak, goten, etc.
zinken dak
Welkom bij Vajo Dak Schrijnwerk BVBA.
Lees meer Vajo Dak en Schrijnwerk vestigt zich sinds 1 april in Maasmechelen. Binnenkort vestigt Vajo Dak en schrijnwerk BVBA zich in Maasmechelen. Lees meer Binnenkort vestigt Vajo Dak en schrijnwerk BVBA zich in Maasmechelen. Waarom is de calorische waarde van materialen belangrijk?
aquilegia.be
Brandverzekering rieten dak Raggers rieten daken.
Een rieten dak met een gesloten dakconstructie is brandveilig te noemen. Dit dak zal smeulen bij brandgevaar en niet meer dan dat. Dit alles omdat er geen luchtcirculatie is onder het dak. Je kan zelfs stellen dat het brandveiliger is dan een traditioneel pannendak.
zonnepanelen
Algemene dakwerken Houthalen-Helchteren I.V.A. Dak.
Nieuwe hellende en platte daken leggen of efficiënte herstellingen uitvoeren vertrouwt u toe aan I.V.A. Toon uw dak voor de juiste werken. Met een nieuwe gevelbekleding van I.V.A. Dak geeft u uw gevels met één ingreep opnieuw een stralende look.
dak
Apok uw specialist voor dak en gevel.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf altijd in de picture met onze speciale prijzen en nieuws. We gebruiken cookies om u de beste service aan te bieden. Door gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord.
dak
D-dak Timmer- en dakwerken Maarkedal.
SecuOne is een Amerikaans dakrubbersysteem voor professioneel gebruik.Met SecuOne ligt de waterdichte toekomst onder alle omstandigheden op uw dak.Dit EPDM-rubberproduct is voorzien van een gepatenteerd extra zwaar bitumschild. Mede dankzij de massieve polyesterwapening krijgt u het ultieme strakke dak. Uw platte dak zal 50 jaar later nog even waterdicht zijn als de eerst dag.

Contacteer ons

Resultaten voor dak